Ragnarok Of Primordus / Guild Profile

Attention: This guild profile has not been updated in a long time and so may be inaccurate, or the guild may no longer exist.
Guild Name Ragnarok Of Primordus
Guild Tag [RoP]
Last Updated 19th June, 2023
Server Far Shiverpeaks
Style & Focus Balanced/Mixed PvE
Language(s) Danish (Secondary: Dansk / Danish)
Location Denmark
Website http://guildwars2.dk/
Discord https://discord.gg/NRUuuMS
Twitter N/A
Voice Comms Discord
Members 151-300
Guild Leader(s) Freddster.3176
Recruitment Status Open
Min. Age N/A
Min. Time Investment N/A
Timezone(s) GMT +1
Skill Level(s) Any
Activities SocialisingDungeonsDynamic EventsRaids

General Guild Info

Vi lever stadig på trods af corona

Discord: https://discord.gg/NRUuuMS

Ragnarok Of Primordus [RoP]

Vi er guilden, hvor alle er velkommen, så længe man kan opføre sig pænt ingame og på Discord. Vi har ikke specielle krav til alder, køn eller indkomst, og der er plads til såvel junior som bedstemor, vi har en fælles interesse i at hygge os sammen med GuildWars 2.

Vores definition på at opføre sig pænt:

Kommunikation foregår på et niveau, hvor man ikke sviner hinanden til, men i stedet hjælper hinanden og deler viden med hinanden.

Det er ikke tilladt at svindle guildies eller andre i spillet. Når du er [RoP] så er guildens ansigt ud af til, og vores ry skal ikke plettes til af hustlers. Man opfordres til at spille sammen og deltage i guild events.

Ledelsen vil gå i spidsen for at skabe rammerne for disse events, og koordinere tiltag der skaber holdånd.

 

Vi har vores egen Discord server, hvor vi kan sikre kommunikationen når der spilles sammen, men også til at hyggesnakke og hjælpe hinanden. Vi har vores eget underforum på guildwars2.dk, som vil være vores ’klubhus’ udenfor spillet. RoP blevet dannet i Guild Wars og blev den største og mest aktive dansk guild i Guild Wars, og målet har hele tiden været at fortsætte i Guild Wars 2.

Vores fokus er ikke spredt ud på diverse onlinespil, så vi har kun en gud, og det er Guild Wars. Mange af vores medlemmer spiller også andre spil, men fokus og fællesskabet er Guild Wars.

Da vi er en dansk guild, så giver det også mulighed for at vi mødes IRL, og flere af vores medlemmer mødes også udenfor spillet. Vi har afholdt LAN weekender og i det hele taget så har vi det hyggeligt sammen både ingame og IRL. Som medlem af RoP så ser vi helst at man har RoP som primær guild, dvs. at man for det meste er online som RoP medlem , og deltager i WvW og lignede som RoP medlem.

Som det kan ses på denne liste: http://guild-wars.dk/hom/ Så har mange af vores medlemmer mange timers spil og titler på samvittigheden fra Guild Wars, og selvom vi kalder os for en guild for casual gamers, så er det nok ikke helt sandt for os alle sammen.  Men vi er ikke en hardcore PvP guild, men med de muligheder der kommer med WvWvW og lignende, så må tiden vise hvor fokus kommer til at ligge, udover fokus på glæden ved at spille Guild Wars 2.

Facebook gruppe for guildens medlemmer www.facebook.com/#!/groups/231876590182991/

Fang os ingame, på facebook, guildwars2.dk elelr discord  så sørger vi for at du får en invite til en hyggelig dansk guild.

Få din invite hos:
Colaand.5168
Freddster.3176
Theya Dark.7358