The Bone Breakers / Guild Profile

Guild Name The Bone Breakers
Guild Tag [TBB]
Last Updated 6th June, 2020
Server Far Shiverpeaks
Style & Focus Casual/Laidback PvX
Language(s) Danish
Location Denmark
Website N/A
Discord Private
Twitter N/A
Voice Comms Discord
Members 11-50
Guild Leader(s) Supermonken.6347 Pullepigen.9205 Dicte.6128
Recruitment Status Open
Min. Age 18
Min. Time Investment 3 days/week, 5 hours/week
Timezone(s) GMT +1
Skill Level(s) Any
Activities SocialisingDynamic Events

General Guild Info

Vær med i en social guild, hvor vi forholder os til sammenhold og venskab. I er selv med til at være byggesten på et lille community, som går ind for at vi skal hygge os  sammen og derfor går vi ind for 100% rep. Uden jer - er der ikke noget at komme efter. Vi har nogle krav til jer som skal overholdes, men I som medlemmer må også gerne have nogle krav til os. Hvis der er noget så sig det, så det bliver hørt. Jeres krav til os og vores forventninger til jer er med til at få hjulene til at køre rundt.
Vores krav til dig: Du representerer os og er med til at være ansigtet udadtil. Du er aktiv, dvs at du tager del i fællesskabet og er med til at holde aktivitetsniveauet i guilden oppe - 1 måneds ubegrundet inaktivitet resulterer i at vi smider dig ud. Du skal kunne bruge Discord og du skal have mulighed for som minimum at høre. Det gør det klart nemmere for os at du også kan snakke, men det er ikke et must. Du skal logge ind på discord så vi kan få vores informationer ud til alle, da Discord fungerer som en stor informationskilde til diverse links, møder og aktiviteter osv.
Har du spørgsmål, så spørg endelig.

Sidder du netop nu og tænker: "Det vil jeg gerne være med til" - Så skriv til Pullepigen.9205, Dicte.6128 eller supermonken.6347 som for det meste er online til et lille interview, for at se om du passer til os og om vi passer til dig.

Guild Wars 2 Info

Vi er en social guild med 100% rep.
Vi holder sommerfest en gang om året hvor vi ses og hygger med god mad, konkurrence og masser af nørderi med hinanden. Vi ønsker medlemmer som vil engagere sig med os så vi lærer hinanden at kende, samt at vi er på fornavn med hinanden. TBB er en mindre guild, men vi holder sammen og gør hvad vi kan for at hjælpe hinanden med spillet.