The Bone Breakers / Guild Profile

Guild Name The Bone Breakers
Guild Tag [TBB]
Last Updated 3rd January, 2019
Server Far Shiverpeaks
Style & Focus Casual/Laidback PvE
Language(s) Danish
Location Denmark
Website N/A
Discord Private
Twitter N/A
Voice Comms Discord
Members 51-150
Guild Leader(s) Supermonken.6347 Pullepigen.9205
Recruitment Status Open
Min. Age 16
Min. Time Investment 3 days/week, 5 hours/week
Timezone(s) GMT +1
Skill Level(s) Any
Activities SocialisingDungeonsDynamic Events

General Guild Info

Vær med i en social guild, hvor vi forholder os til sammenhold. I er selv med til at være byggesten på et lille community, som går ind for at vi skal hygge os  sammen.  Lederne af TBB vil gerne love jer en masse fede ting og oplevelser, men det kan vi ikke, grundet, at I selv er med til at være byggesten til dette projekt og med til at få det til at fungere. Uden jer - er der ikke noget at komme efter. Vi har nogle krav til jer som skal overholdes. men I som medlemmer må også gerne have nogle krav til os. Hvis der er noget så sig det, så det bliver hørt. Jeres krav til os er også med til at få hjulene til at køre rundt.

Vi elsker at lave Fractals, dungeons, map events og living story - derudover vil vi gerne have flere med til guildmissions. Vores guildhall er færdig og i max lvl, men derfor vil vi stadig gerne have noget at samles om en gang i ugen.

Vores krav til dig: Du er aktiv, dvs at du tager del i fællesskabet, er med til at holde aktivitetsniveauet i guilden oppe og er med til de aktiviteter der er - 1 måneds ubegrundet inaktivitet resulterer i at vi smider dig ud. Du skal kunne bruge Discord og du skal have mulighed for som minimum at høre, og vi vil gerne have at du kan snakke, men det er ikke et must. Du skal logge ind på discord så vi kan få vores informationer ud til alle, da Discord fungerer som en stor informationskilde til diverse links, møder og aktiviteter osv.

Har du spørgsmål, så spørg endelig.

Pullepigen.9205 eller supermonken.6347 er for det meste online til et lille interview for at se om I passer til os og om vi passer til jer.

Guild Wars 2 Info

Vi er en social guild som fokuserer på sammenhold. Vi holder sommerfest en gang om året hvor vi ses og hygger med god mad, konkurrence og masser af nørderi med hinanden. Vi ønsker medlemmer som vil engagere sig med os så vi lærer hinanden at kende, samt at vi er på fornavn med hinanden. TBB er en mindre guild, men vi holder sammen og gør hvad vi kan for at hjælpe hinanden med spillet.